PLA PARCIAL PPU-3 “EIXAMPLE DE LAVERN”
0 (0)

Clica per qualificar aquest post
[Total: 0 Mitjana: 0]

Divendres 1 de juliol el Consistori va convocar als veïns i veïnes a la Sala de l’Ateneu per explicar la darrera fase del pla parcial per urbanitzar la zona de sota les escoles, entre el carrer Antoni Casanovas, el carrer del Bosc i ca l’Almirall.

El pla preveu la urbanització de 54 cases entremitgeres en dues fases i de forma progressiva. També inclou dos edificis amb 25 pisos de protecció oficial. Amb un total de 79 viventes i un creiexement final estimat de +166 habitants. Aquesta urbanització, segons l’Ajuntament, generarà la cessió d’uns terrenys on es preveu la construcció de la futura escola de Lavern i d’un institut de Subirats. L’Alcalde també ha deixat clar que si aquest projecte no tira endavant ja s’han previst uns terrenys alternatius a Sant Pau d’Ordal per acollir l’institut.

També han explicat la remodelació de la zona esportiva amb la creació d’uns vestuaris i millora de la pista existent, la creació de 2 pistes de pàdel i la previsió d’afegir-hi una pista de futbol 7 i un pàrquing en el futur.

Aquests equipaments formaran part del pla d’equipaments que s’elaborarà per Lavern en un futur proper, tal i com s’ha fet ja en altres pobles de Subirats. Suposem que aquest pla tindrà en compte altres equipaments com el centre cívic o el terreny d’equipaments que hi ha al costat de la Sala.

L’aprovació inicial del projecte està previst pel proper ple municipal, amb el qual s’obrirà un periode d’exposició pública on s’hi podran presentar al·legacions i millores que acabarà a la tardor d’aquest mateix any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.