MILITOONS

Aliga2

Fa uns anys vaig voler dissenyar mocadors i samarretes de la riquíssima cercavila de Lavern. Els balls i seguici festiu són tots originals i fets pels mateixos lavernencs i lavernenques, entre els quals m’hi compto. Per aquest motiu junt amb la meva companya Coia, hem creat els MILITOONS, uns dibuixos molt simpàtics que identifiquen clarament cada element de la nostra festa.

El nom Militoons l’hem posat en honor al meu besavi, en Meliton Grau Caralt, qui va venir a viure a Lavern el segle passat. Com que d’aquesta casa se’n diu encara Cal Melitón, en el seu honor neixen els MILITOONS.

M’agrada compartir aquesta proposta amb tothom que vulgui, per tant si us interesa alguna samarreta m’en podeu encarregar. Me les estampen a Vilafranca. Vinil, transfer i les més xúles que són les d’impressió textil (una passada). Us mostro el que faig:

92e2c28b8efe418ad9dd2cb062f9996698af66b765d4cf622b0ee4e7b40996bda2ed25b3e639b2f9641e64df15ec25f3Samarretes unisex de màniga curta en totes les talles i els colors més comuns amb els Militoons de la cercavila i el logotip SOM DE LAVERN. També samarretes entallades de màniga curta i samarretes de tirants especials amb esquena de papallona molt xules i fresques per a noia.

drac47cc5f8fbdadcebb69a660ea6d66f6bbEl Buff i els fulads, tant útils tot l’any per al coll o per al cap, el puc fer amb l’element de la cercavila que més agradi: l’àliga, el drac, el gegant, els pastorets… tu tries element i color! ah i amb el logotip SOM DE LAVERN.

NOVETATS!!!

Samarreta del drac. Home i dona, tots els colors, mides i formes.

tasses amb el drac, l’àliga, els balls, els gegants…

samarretadrac

©-Militoons by LCS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *