JUGANT AMB MOLIERE, TEATRE A LA SALA! dissabte 25 a les 18:30h!!! Nou horari!
0 (0)

Clica per qualificar aquest post
[Total: 0 Mitjana: 0]

BENVINGUTS A LA RODA DE TEATRE DE L’ALT PENEDÈS espectacle subvencionat per l’Ajuntament de Subirats i la Diputació de Barcelona amb el suport de la GATAP, l’Ateneu Agrícola de Lavern i de la Companyia Teatral “EnObres” de Lavern.

ACTUACIÓ A LA SALA DE L’ATENEU EL DIA 25 DE MARÇ 18:30h (DISSABTE)

Clica sobre la imatge per veure el vídeo promocional.

El vestuari de l’obra corre a càrrec de la nostra apreciada Alba Gavarró, responsable de part del vestuari d’EnObres i de la Cavalcada de Reis de Lavern.

INFORMACIÓ GATAP:

La colla del TAT (Taller d’Assaig i Teatre de Vilafranca) volem celebrar que fa 400 anys va néixer a París Jean-Baptiste Poquelin (Molière). “Jugant amb Molière” busca la rialla de l’espectador proposant-li un joc escènic singular aplegant personatges de diverses comèdies del dramaturg francès com ‘L’Avar’, ‘Tartuf’, ‘El metge a garrotades’, ‘Les dones sàvies’ o ‘El malalt imaginari’.

Una nit surten els personatges a l’escena amb l’única intenció de divertir-se amb ells mateixos i amb qui els va crear. Viurem les trifulgues dels personatges d’aquesta història que els aplega, mantenint el caràcter que els ha fet famosos sobre els escenaris. Us esperem al teatre per jugar amb nosaltres! A jugaaaaar! 

Flyer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.