ÈXIT DE LA FIRA MALGRAT LA PLUJA
0 (0)

Clica per qualificar aquest post
[Total: 0 Mitjana: 0]

Enguany la fira ha acollit més gent i més tions que mai. En concret 65 tions han sigut trobats al Serral, cosa que confirma que als tions els agrada molt la fira. Especialment efectius han sigut els picarols que han fet repicar els nens i nenes als seus canells. Se sap que en fer-los sonar es desperten i segurament aquesta és la causa de la gran quantitat de tions que hem trobat aquest any. I cada any en venen més!

La pluja ha aguantat durant tot el camí cap al Serral i en tornar a la plaça hem fet una mega exposició de tions mentres hem pogut gaudir de la fira i de l’espectacle dels Més Tumàcat que han ruixat la plaça amb tones de confetti! Llàstima que al final s’ha posat a ploure i ens ha espatllat una mica l’hora del vermut. Per sort hem pogut fer els tallers dins la sala. Els nens i nenes també han tingut temps de buscar figures de pessebre amagades entre les parades i aconseguir monedes de xocolata.

Hem procurat que a la fira hi hagués varietat de parades i que fossin de qualitat. Alguns d’ells fa 10 anys que venen i no s’ho volen perdre per res del món. Estem molt contents de com ha anat la fira i també de l’acollida del públic. Hem parlat amb gent que han vingut de Barcelona en tren, altres d’Igualada i fins i tot de Cardedeu! Una passada.

Bon Nadal!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.