Fantàstic concert a l’església

Aquesta tarda ha tingut lloc el concert d’arpa i flauta a l’església. El concert s’emmarca dins els actes del mil centenari el Castell de Subirats i ha anat a càrrec de l’Irene Becerra a la flauta i l’Olga Benito a l’arpa (Duo Bruch) amb un programa variat de peces adaptades d’en Jules Massenet, Jean Basil, Gabriel Fauré, Claude Debussy, Isaac Albéniz, Manuel Oltra i Astor Piazzola. Han acabat el concert amb un bis on han interpretat Rossinyol, la peça tradicional Catalana que el nombrós públic ha acompanyat amb el seu cant.

La sonoritat catedralícia de l’església ha fet sonar el duo amb brillantor i excel·lència, que s’ha traduit en un llarg aplaudiment final. Cal felicitar l’organització de l’acte i agraïr a la parròquia que ha cedit l’espai i ha escalfat l’església per a l’ocasió. En nom de l’ajuntament ha fet un petit parlament la regidora Luisa Sueiro. Acabat el concert, que ha durat una hora, la majoria del públic ha marxat cap a la rua de carnaval que se celebra avui al poble.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *