100 Ateneu Agrícola de Lavern

Unknown-3Avui ha nascut oficialment la Coordinadora del 100 aniversari de l’Ateneu de Lavern que,a peticíó de la Junta actual, vetllarà per organitzar el centenari que tindrà lloc durant tot el 2018. Aquesta coordinadora està integrada per en Pol V, Francesc P, Neus S. Kathy L, Antoni C, i Lluís C. En el dia d’avui sha fet la primera junta general on s’han convocat a totes les entitats de l’Ateneu, socis, institucions municipals i veïns. Reunits a la sala s’ha debatut i recollit en una pluja d’idees per a ser retornades als diferents grups perquè se  les facin seves o bé facin noves propostes. Unknown-2Ben aviat es concretaran les actuacions del centenari que sortiran d’aquestes trobades. Per posar alguns exemples, algunes propostes van des de recuperar les recetes culinàries dels nostres pagesos, la recuperació la bitlla catalana que es jugava a Lavern, proposar una recollida d’imatges dels 100 anys de futbol a Lavern… fins a organizar jocs per a la mainada, classes de balls de saló i muntar una batucada. Des de l’Ateneu ens animem a participar-hi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *