Montserrat a peu 2015

IMG_9090 (1)Aquí tenim els 8 valents i valentes que  enguany emprenen el rumiatge cap a Montserrat. S’hi passaran tota la nit fins que, a les 8 tocades, es preveu que arribin al monestir, deixant enrere més de trenta quilòmetres llargs des de Lavern.

Diuen que la tradició ve de molts anys enrere, quan els monjos anaven de monestir en monestir a peu. S’explica que aquests monjos feien parada a Sant Sebastià dels Gorgs i que des d’allà feien l’últim tram fins a Motserrat, monestir medieval de primer ordre mundial fins a la seva destrucció al segle XVII.

Un comentari a “Montserrat a peu 2015

  1. Molt bé! Us felicitem perquè seguiu amb aquestes ganes i que per molts anys pogueu anar mantenint aquesta tradició. Fins el proper any! JMP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *