FESTA MAJOR

IMG_7898LAVERN ja respira festa. Aquest cap de setmana es venen llotges, es compren tiquets… i a més a més els CEPS MACHINE ens han ofert el seu concert! Per fi, després de la seva gira pel Penedès, i quatre concerts a l’esquena, han vingut a casa a oferir el seu espectacle “Un tomb pel blues”. La sala es va omplir per escoltar el grup i veure el seu potent directe. A més a més, els cafeters s’han “currat” menjars surenys com una paella típica de la zona del mississipi, pollastre especiat i entrepans de gambes i roast beaf.

Ahir, a la tarda, la pista, la plaça i la sala bullien amb els assajos dels ball de festa major, i el curset de sardanes. Avui diumenge al cafè es donen els programes de festa major, l’onsequi (una llinterna recarreglable) i curiositat per saber que ha preparat  la junta de torn.

Aquest és el PROGRAMA:

A grans trets el proper cap de setmana, 20 i 21, hi haurà la cursa de bicicletes i la cursa IMG_7897d’Slot (Scalextric / Ninco) a les 18h del dissabte hi haurà el partit solters contra casats.

El diumenge 24 l’exposicio d’artistes i de fotografies. ENGUANY DEDICAT ALS VIATGES DELS LAVERNENCS PEl MÓN. Si tens fotografies ja ho saps! Tothom en té!!! No ens falleu! I si ets un artista porta les teves creacions a la Sala a les 10:30h.

Divendres 26 correfoc a les 21:30h amb encesa de la tronada pel drac Mesellot (al programa posa Masellot) que fa 20 anys i que els darrers mesos ha restaurat el Marcel Zumeta.

IMG_7899Tot seguit sopar a la pista, i a les postres, Pregó, Versots, Riures amb el còmic ReEugeni i empalmada amb Ferran Planas i Mikel Ozcariz.

Dissabte 27 a les 12h pati de l’escola, Espectacle Infantil. A les 18:30h CERCAVILA, enguany amb els balls: panderetes, gitanes, panderos, bastoners, pastorets, capgrossos, àliga, gegants, drac, grallers i sacs de gemegs. A les 00:30h Ball amb  l’orquestra CHICAGO. I després Música en viu amb la banda de versions LA COSA NOSTRA i empalmada amb DJ VILELLA.

Diumenge 28 a les 11:30h Solemne Missa en honor a Sant Pere. A les 13h vermut amb la Cobla Maricel. A les 19:30h Concert i Ball de cloenda amb l’orquestra Venus.

Donc som-hi! BONA FESTA MAJOR!!!

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *