El drac sortirà de nou

Captura de pantalla 2015-06-04 a les 0.25.39Aquest dies s’estan donant els últims retocs al Drac Mesellot. Com sabeu el seu pes excessiu va fer que l’any passat no sortís a la Cercavila ni al Correfoc.

Durant els darrers mesos el Marcel, junt amb més joves delunnamed poble, han anat eliminant tot allò sobrer. Sobretot s’ha buidat completament el cap, que encara presentava restes de pórex i guix. En total s’ha passat de 68kg a 45kg i s’ha compensat el pes. Ja només queden els últims retocs i arreglar el Mickey, el capgròs que es va cremar parcialment i que ja està en bones mans.

Captura de pantalla 2015-06-04 a les 0.29.45De cara a la Festa Major el Mesellot tindrà l’honor d’encendre la traca i potser s’animarà a fer una petada a la plaça del cafè.

Bona feina nois!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *