Coral El Serral de lavern i la Bombeta màgica de la Ràpita

IMG_7639Avui hem pogut gaudir d’un concert ben diferent a Lavern. Les corals infantils El Serral de Lavern i Bombeta màgica de la Ràpita s’han unit per presentar la cantata Samsó i Dalila. Novament la sala s’ha quedat petita per acollir al nombrós públic.

Aquest matí els nens i nenes de Lavern han anat a la Ràpita on han cantat amb els seus amics, i a la tarda han vingut tots cap a Lavern per repetir el concert. Un intercanvi que esperem que es repeteixi molts més anys. Els més menuts s’ho han passat d’allò més bé i han cantat fantàsticament de la mà de la Montse i també de les directores de la Ràpita.

En acabar les pares i mares han portat dolços de casa per a tothom. Felicitats per la temporada i animem a tothom a apuntar als seus fills/es a la Coral de Lavern “El Serral”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *