Festa del Medi Ambient

Felicitats a l’Anna Creixell de l’Ajuntament i el seu equip que un any més ha organitzat brillantment la Festa del Medi Ambient de Subirats a Lavern.  Enguany amb més parades, amb excursions per l’entorn de la mà de la Lourdes Chamorro, o caminades des de Sant Pau fins Lavern tot recorrent camins i barraques de pedra seca o la caminada Ordal-Lavern.

DSC_1598DSC_1596

La Fira compta amb un espai per a la mainada amb jocs gegants i les exposicions de les respectives escoles. Al carrer hi ha el mercat de segona mà i intercanvi i parades d’artesania i producte de proximitat. Per part dels autors d’aquesta pàgina ens hi hem estrenat amb la nostra paradeta de MILITOONS!

DSC_1610paradaA la tarda, dins els actes del 150 anys del ferrocarril Tarragona – Martorell l’estació de Lavern s’ha vestit de gala per acollir el tren commemoratiu que ha anat parant d’estació en estació.

DSC_1625 DSC_1623

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *