Activitat cultural

Els darrers caps de setmana han sigut de bojeria cultural a Lavern. Cosa que ens fa molt feliços. Tot començà el dissabte dia 3 de maig (sisi, ja fa 25 dies!) amb els actes de la FESTA MAJOR PETITA. Concursos, dibuixos, i l’Obra de teatre, que va omplir la Sala de gom a gom. Diumenge la cercavila, amb els gegants d’Ordal i Can Batista convidats i la paella, a càrrec de la Françoise, també a vessar, ah i el bingo, que no pot faltar.IMG_2975

El cap de setmana següent, dies 10 i 11 de maig, de nou “EnObres” amb la seva comèdia, FORA DE SERVEI, van omplir la sala fins a l’última entrada. Un èxit que supera fins i tot els millors anys dels nou que fa que existeixen.10325804_721473857911085_6006039944535307443_n

El cap de setmana passat, contra marea i pronòstic,va ser el torn del cinema, amb la projecció de “A DOG’S LIFE” del gran Chaplin, amb la magistral interpretació de directe de la pianista Montse Rios. Novament va caldre afegir cadires pel nombrós públic que de nou van omplir la sala com poques vegades es veu. Èxit rotund sobretot si tenim en compte que vam competir directament contra l’emissió del Barça – Atlètic.IMG_3033

Diumenge, FESTA DEL MEDI AMBIENT, amb la inauguració de LA FONT DE LES GITANES, un espai preciós on s’uneixen el carrer del serral amb el carrer Comte de Lavern. Aquest Ball, ha impulsat i ajudat a pagar aquesta font, junt amb l’Ajuntament i altres donacions altruïstes.DSCN5241

La FESTA DEL MEDI AMBIENT, organitzada pel consistori, ha sigut d’allò més lluïda i concorreguda, amb jocs per la mainada, exposicions, ecologia, estands, bar, cavalls, mercat… fantàstic.DSCN5266

A la tarda, PREMIS CASTELL DE SUBIRATS,  on es va premiar a l’Enric Sendra, Caves Llopart i el Centre de Sant Pau. Fou un acte emotiu sobretot perquè aquí Lavern l’Enric era estimat per tothom. Fins i tot els gegants de Lavern van voler assistir a l’acte a primera fila. La coral de Sant Sadurní i la de Sant Pau, junt amb l’escola de música, van acabar de rematar una vetllada molt bonica a l’església de Lavern.

IMG_3050

Finalment aquest cap de setmana, ens relaxem tot coincidint amb les eleccions Europees. No sense destacar que dissabte, tots els balls de la Festa Major s’han posat les piles per assajar i fer de la nostra Cercavila, la més lluïda de totes. Els podeu veure assajant els dissabtes a la tarda a la plaça del cafè, i els balls dels adults, entre setmana.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *