Sombre mi

L’autor

Captura de pantalla 2014-07-18 a les 19.38.50Hola! sóc en Lluís Capellades, l’autor d’aquesta pàgina i fill de Lavern. He fet aquest web per donar visibilitat al meu poble.

PRESENTACIÓ: Sóc mestre de primària i actualment treballo a l’escola El Montcau d’Ordal, al mateix municipi al que pertany Lavern. M’agrada molt la recerca, la historia, la música i el teatre per anomenar algunes de les meves aficions. Fa anys, amb la Neus Sendra, vam iniciar una revista per l’Ateneu que anomenàvem “El Serral” (nom del bosc que corona el poble) però després d’uns quants números vam deixar de publicar-la. Això em va animar també a fer aquest web, perquè és una manera molt xula de deixar per escrit el que passa al poble i el que hem recuperat del passat. Ambdós eren els objectius principals de la nostra revista i ara també d’aquest lloc.

Gràcies i bona lectura!

NOTA: “lavern.cat” no és un web oficial sinó particular. Totes les opinions que s’hi expressen són estrictament personals.

Entrades recents

Plaça nova de Lavern

Avui a la tarda han tingut lloc a l’Ateneu unes jornades participatives promogudes pels arquitectes del projecte de la nova plaça de Lavern (Ozcáriz-Lindstrom arquitectes). L’Alcalde ha explicat la imminent execució de les obres que seran subvencionades per la Diputació de Barcelona. Segons ha explicat l’Alcalde, cal tenir el projecte enllestit en els propers tres mesos i començar les obres immediatament ja que aquesta subvenció només es pot fer efectiva un cop s’ha realitzat una part important de l’obra, o del contrari es perd.

Itziar González (wikipedia)

Per aquest motiu s’han convidat les diferents entitats del poble (Cursa, Teatre, Ateneu, Gitanes, Coral, Dimonis, Gegants…) i se’ls ha demanat que plantegin de les necessitats i usos que preveuen per la futura plaça. Al llarg dels tres torns que s’han organitzat tothom hi ha pogut dir la seva. També hi han participat alguns propietaris dels terrenys i altres veins que s’han apropat a l’Ateneu. La sessió ha estat guiada per la prestigiosa arquitecta, ex regidora del districte de Ciutat vella i activista política Catalana Itziar Gonzàlez. La Itziar és experta en processos de participació ciutadana i ha plantejat la sessió partint de zero, amb el planell buit, sobre el qual s’hi han anat dibuixant i desgranant les necessitats i anhels de cada grup. No s’ha parlat en cap moment del tema de les expropiacions dels terrenys, ni era l’objectiu d’aquestes trobades.

 

  1. Tot apunt per la Cavalcada Reial! Deixa un comentari
  2. Feliç 2018 Deixa un comentari
  3. Jazz a l’Ateneu Deixa un comentari
  4. Fira del tió 2017 Deixa un comentari
  5. Preparant el Nadal Deixa un comentari
  6. Xavier Bonastre, com sempre genial. Deixa un comentari
  7. 7ª Cursa de les Caves Deixa un comentari
  8. Una mica d’art per donar esperança a un dia molt trist Deixa un comentari
  9. Aturada generalitzada Deixa un comentari