7es Jornades de Recuperació de la Memòria Històrica Subirats

Jornades-Memòria-HistòricaEl CESUB ha organitzat les setenes jornades de recuperació de la memòria històrica a Subirats. Un dels actes més emotius ha estat la inauguració del memorial al cim de la serra de Riells, entre Subirats i Olesa de Bonesvalls. Per accedir-hi ha calgut mobilitzar vehiles 4×4 i també s’hi han desplaçat una bona colla de gent a peu des de la vessant de Subirats. “EnObres” la companyia teatral de Lavern hi ha participat interpretant textos de testimonis orals de l’època. Hi ha hagut els parlaments de les autoritats, dels autors de l’estudi universitari que hi ha associat i també l’amenització musical a càrrec d’una viloncelista que ha aguantat estoicament el temporal de vent pluja i fred que feia al cim.

https://youtu.be/duQDeIDLCIM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *