Tret de sortida al Nadal

captura-de-pantalla-2016-12-09-a-les-0-55-02Dissabte a la pista, a les 18:30h LÀSER TAG a càrrec dels joves del poble i en benefici de la Marató de tv3. Es tracta d’un joc esportiu que simula un combat entre persones. Està basat en el fet que els jugadors intentin aconseguir punts disparant amb pistoles làser (inofensives) als dispositius receptors situats en els seus rivals, que s’il·luminen amb llums de colors, un color per a cada equip. Les regles son semblants al paintball. No es pot córrer (existeix el risc de caure i fer-se mal, a banda del fet que es pot fer malbé l’armilla, que és molt cara), saltar, arrossegar-se, insultar ni pegar als adversaris.

DSC_7340Diumenge al matí, FIRA DEL TIÓ i SANTA LLÚCIA. La fira nadalenca de Lavern s’ha consolidat com el tret de sortida del Nadal al municipi. És una fira artesana molt casolana i autèntica, amb més de quinze parades i sis tallers infantils per a la mainada. La seva singularitat rau en que, a part de la panera per la Marató de TV3, i que els tallers són gratuïts, a les 13:30h es va en sonora comitiva fins al Serral (el bosc del poble) a cercar els tions de tots els nens i nenes. La passejada, d’uns 10 minuts ens du al cim del Serral d’on es té una vista magnífica del Penedès, Montserrat i el Pirineu.

Captura de pantalla 2012-06-06 a les 20.43.53A la tarda, a la sala, a les 18:30h, és el torn de la coral infantil El Serral de Lavern, que ens oferiran el seu tradicional Concert de Nadal i alguna sorpresa més.

El concert és obert a tothom.

L’estel del Serral s’encendrà per primera vegada aquesta mateixa tarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *