FESTA MAJOR!!!

PROGRAMA

DISSABTE 18 Campionat d’excalèxtric (Slot) 11h Entrenaments 23:30h Cursa de resistència. 12h Festa de la Coral de Lavern (A les escoles) i PORRÓFEST a les 23h (Concert jove a l’envelat amb Timón Repúblic, Fora de to i Tropical Riots)IMG_0829

DIUMENGE 19 Competició dels petits SLOT a les 11h, Competició dels mitjans a les 12h i a les 17h competició dels grans! tot a la Sala de Lavern

DIVENDRES 24 EXPOSICIÓ fotografica i artística de la gent de Lavern d’11h a 14h a la Sala. I a les 17h CURSA de bicicletes davant les Escoles de Lavern. A les 21h CORREFOC i tot seguit SOPAR DE FESTA MAJOR a l’envelat. PREGÓ a càrrec d’EnOBres i VERSOTS dels Redimonis de Lavern. Tot seguit EMPALMADA amb Dj Chu Vs Jakas i Dj Aitor Trujillo.

IMG_0830DISSABTE 25 Festa de l’ESCUMA a les Escoles a les 12h, i a les 18h CERCAVILA amb els cercolets, gitanes, panderos, bastoners, àliga, gegants, drac, grallers i ball de la civada. A les 00:30h BALL de gala amb d’orquestra CHICAGO I música en viu amb LA COSA NOSTRA. EMPALMADA amb DJ Vilella.

DIUMENGE 26 MISSA en honor a Sant Pere a les 11:30h i a les 13:30h VERMUT popular amb SARDANES IMG_0831Cobla Catania A les 20h CONCERT i després de sopar BALL de cloenda amb l’orquestra JÚNIOR. S’anima a tothom a sopar al palco

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *