Preparatius per a la diada

Lavern es vesteix de republicana cada revetlla de l’11S. Fa temps que el sentiment de país ha calat entre els lavernencs i lavenenques i ens mobilitzem per fer-ho palès. Així la nit del 10 de setembre, a partir del els 21h, ens aplegarem entorn el campanar de l’església de Lavern per sopar plegats i enlairar la nostra ensenya. També hi haurà atuacions dels balls de Festa Major, l’himne Nacional i castell de focs. En Acabar hi haurà música fins que el cos aguanti.

Aquests actes els organitzen els joves del poble, que durant tot l’any fan activitats per poder finançar aquests actes. A més enguany, si sobren diners, es destinaran a la celebració del centenari de la construcció de l’Església de Sant Pere de Lavern el 1916.

30abacbc05598871a2356b6719c0f0a6

Nota: Aquest article expresa únicament la meva opinió. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *