Cercavila 2015

Drac 3D2015, cercavila de luxe. Tot i que no han sortit els cercolets ni el mickey, la cercavila d’enguany ha destacat per molts aspectes que m’agradaria posar en valor en aquesta petita crònica. En primer lloc remarcar, per al lector forani, que la cercavila de Lavern és feta, interpretada i creada pels propis veïns de Lavern i amics. Des de la construcció dels sis gegants, dracs, aliga, capgrossos… fins a la invenció de la majoria dels balls i la seva execució. Aquest any s’ha donat un impuls al ball de panderos, que s’ha unit, com havia passat anys enrere, amb l’àliga. El resultat ha sigut molt vistós i encertat. A més han estrenat balls nous. Les gitanes com sempre han portat el seu toc picant a la festa i el Mesellot, aprimat i amb 20 anys a l’esquena, ha tornat a sortir pels nostres carrers. Finalment els balls dels pastorets, capgrossos i panderetes, han sortit molt dignes del seguixi que començava a les 19h i que cloïa a les 21h! Felicitats a tots els i les balladors/es! Ah! i els bastoners! la meva colla… o colles! que hem ballat tota la cercavila doblats!!! és a dir 16 bastoners a l’hora!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *