Espectacular inici de festa

Magnífic inci de festa major. El Mesellot, el nostre drac recentment restaurat per tal de perdre pes, celebra els seus 20 anys, i ha estat escollit per encendre la tronada d’enguany, Tot seguit s’ha iniciat el correfoc, que ha passat pels carrers de Lavern a bon ritme fins a la plaça del cafè on han fet l’encesa final.

Un cop a la pista, el magnífic sopar (amanida de meló amb pernil i pollastre a la gamba), ha precedit les encertades paraules d’en Pol Vendrell, en nom de la Junta, i seguidament el tradicional pregó, a càrrec d’en Pere Guilera. Com cada any, després del pregó, ha sigut el torn dels àcids versots dels dimonis que, cal dir-ho, van començar amb un nivell excel·lelnt.

Va rematar la nit, els acudits de l’Eugeni, l’empalmada jove i les matines.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *