The kid. Cinema clàssic a Lavern

10885438_985617108148029_2112606509022694960_nAhir a la tarda va ser una d’aquelles jornades inoblidables. Una jornada preparada fa molt de temps i que quan arriba desborda per tot arreu. Ahir es van ajuntar dues grans bèsties culturals: Chaplin i la música en directe. The kid, obra mestra d’en Chaplin va projectar-se a Lavern amb la particularitat que la banda sonora era en directe de la mà de la Montse Rios al Piano, la Carmina Font al violí i la Núria Beltran al violoncel. Les tres van acompanyar el fil desgranant una banda sonora exquisida i en tot moment acompasada amb les imatges. En acabar els membres de la junta del Cineclub Subirats en ple van pujar a l’escenari on van rebre els aplaudiments del públic que omplia a vessar la sala. Per si fos poc, en sortir van convidar a tot el nombrosícim públic assistent a una copa de cava. Bravo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *