Incendi al consultori

e9d03ed21a519236e416725d3d015e0a Miraculosament els danys són mínims! Avui al vespre s’ha donat un curtcircuit al fluorescent del sostre del magatzem del consultori. Les guspires han calat foc a unes cadires que hal seu torn han cremat un vestit reial vell, una caixa de panderetes, una capa i mig capgròs del Mickey. Per sort la Neus de cal Ribes ha donat l’alarma en veure el fum i l’Octavi ha sigut providencial per agafar la mànega i apagar el foc amb el Salvador. Sort d’ells. En uns instants també han arribat els Bombers i els Mossos d’Esquadra. Les parets han quedat negres però per sort no ha afectat a la zona on hi havia els gegants, que només han quedat una mica emmascarats i hauran de passar per la tintoreria. Encara amb el cor a cent, només podem dir: uf!!!36ea35d2365a16eaa4836d7693e96378

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *