Festa del Medi Ambient’15
0 (0)

Clica per qualificar aquest post
[Total: 0 Mitjana: 0]

Subirats s’engalanarà diumenge 19 d’abril per acollir la festa del medi ambient a Lavern.

Clica aquí per veure la web oficial

LavernMAA partir de les 10:30h del matí hi haurà gran quantitat de parades d’intercanvi, antiguitats, demostracions, exhivicions, noves energies, jocs per als nens i nenes, exposicions… Enguany és l’any en que es consolida aquesta festa de primavera. Des de la regidoria de Medi Ambient es fa un gran treball que parteix ja des de les escoles que participen cadascuna amb un stand.

Els actes oficials començaran ja el divendres 17 d’abril  a l’Ateneu Agrícola de Lavern, on a les 20h es visualitzarà el documental “VI O DIVERSITAT – BIODIVERSITAT I VINYES AL PENEDÈS”, organitzat pel Centre d’Estudis de Subirats.

També hi haurà la 3ª Ruta de Pedra Seca. Una caminada tranquil·la per Subirats. Sortida a les 9 del matí, de la Plaça de Subirats (Sant Pau d’Ordal). Arribada al migdia a Lavern i visita a la Festa del Medi Ambient. Organitza el Centre d’Estudis de Subirats.

A la fira hi haurà les següents activitats:

– Demostracions d’ensinistrament de gossos,  a càrrec de Boskan.

– Passejada Popular: “Viatge a l’origen” passejada entre vinyes i el bosc mediterrani. Sortida i arribada de la Fira. Organitza: Patronat de Turisme de Subirats. Preu: 2€ Visiteu l’estand.

– Tallers infantils (a càrrec de l’Ajuntament, el Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat, l’Aula de Natura la Puput i el Molí del Foix).

– Exposició de treballs de les escoles de Subirats: El Montcau d’Ordal, Sant Jordi de Sant Pau i Subirats de Lavern.

– Jocs gegants per a tota la família, on podreu demostrar la vostra destresa, habilitat i passar una eston genial amb els qui més t’estimes. Gratuït.

– Mercat de 2ª mà i d’intercanvi. Un servidor, autor d’aquesta pàgina, tindrà exposada una parada amb els MILITOONS, les samarretes de la festa major de Lavern, al costat del Bar de les Gitanes de Lavern.

– Revisions gratuïtes de microxip i actualització de dades (a càrrec del CAAD Penedès-Garraf)

A més a més, hi haurà obsequis per a tots els assistents!

1-74aaf8d0c9 Captura de pantalla 2015-04-08 a les 22.00.21

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.