L’Àliga a la Fira del gall 2014

Aliga2XVIII Mostra de bestiari festiu de ploma.

FIRA DEL GALL 2014
El Gall Tomasot, la Gallina Ballarica, el Gallet Tomaset i el Mussolot del Campanar de Vilafranca faran d’amfitrions de les bèsties de ploma convidades: l’Àliga de Lavern, el Griu de Tarragona, l’Àliga petita barcelonina i el Basilisc de Reus.

ACTES Diumenge 21 desembre 2014

imageA les 10.30 h. plantada, al parc de Sant Julià.
a les 11 h. cercavila
a les 12.30 h. ballades de lluïment a la plaça de la Vila.
Recorregut cercavila:

Avinguda de Catalunya, plaça de l’Era Enrajolada, carrers d’Hermenegild Clascar i de Sant Bernat, plaça de Jaume I, carrer d’Escudellers, plaça de la Constitució, carrers de la Parellada, de la Palma i de San Joan, places de Sant Joan i ball final de lluïment a la Plaça de la Vila.

més info a www.firadelgall.com

image

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *