Magnífica fira dels tions!

IMG_5162 IMG_5172 IMG_5197De bon matí els firaires han muntat les seves taules i han obert les seves paradetes d’artesania i productes de proximitat. Tot això ha passat a la plaça del cafè de Lavern on celebrem La fira del tió i Santa Llúcia. La nostra és una petita fira que s’organitza entre els veïns i sense suport municipal (Encara no entenem perquè). La plaça a partir de les 12h ja estava plena a vessar. Hi havia sabons, melmelades, cervesa, pinxos, ganxet, jòies, guarniments, pessebres i els Militoons que ha fet un servidor. També hi havia tallers per la mainada. S’han fet estrelles, mandarines aromàtiques, espelmes amb cera natural, i petits tions. També s’ha fet la recolecta per la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties del cor,  i puntuals a les 13:30h tota la mainada ha anat fins al Serral, la muntanya que presideix Lavern, tot i fent molt de soroll a buscar els tions. Impagable la cara dels nens i nenes quan han trobat els seus propis tions que venien pel bosc direcció a casa seva. Tot plegat, amb la sort que no ens ha plogut, ha culminat un magnífic i entranyable matí.
¿Ens veiem  l’any vinent?
 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *