Cursa de les Caves

Tot el matí arreglant camins, senyalitzant, preparant els obsequis, comprovant que tot sigui al seu lloc… TOT APUNT PER LA CURSA DE DEMÀ DIUMENGE!!! si encara no ets de la Cursa de les Caves, diumenge al matí inscripcions a la mateixa plaça del cafè de Lavern. 5km o 10km. Tu decideixes! T’esperem amb el cava i les botifarres a la brasa apunt! Enguany, a més de grans premis com una televisió, cava a dojo, i productes de la terra, comptarem amb una presentadora molt especial! la Rosa Vendrell, periodista, viatgera, i una persona que s’estima molt el seu municipi, Subirats i també repetirà la seva participació en Xavier Bonastre, presentador dels esports a TV3 i gran amic. L’altre mega comentarista de TV3, l’Arcadi Alibés, finalment no podrà venir per temes d’agenda (marató de Nova York) però ens dona moltes salutacions i molts ànims! ¿Què més podem demanar? Som-hi!!!

cursa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *