L’àliga de Lavern a Reus

El dissabte dia 27 l’àliga de Lavern ha viatjat fins a Reus per participar en la gran trobada d’àligues de Catalunya. Des de les 12 del migdia l’àliga va quedar plantada a la plaça del Mercadal (plaça de la vila) oDSCN6423n aviat es van fer cues per fotografiar-se amb ella. Fins i tot els més menuts posaven els seus peluixos al bec de la nostra figura.  A la tarda, puntuals a les 18h, s’iniciava la cercavila pel centre de Reus magnificament acompanyats pels Vernets. Abans però, l’alcalde va acollir als caps de colla al salò de l’ajundament per donar la benvinguda atotes les colles i on vam poder gaudir del ball de l’àliga de reus dins de la casa consistorial. L’àliga de Lavern ha quedat exposada al Museu de Reus fins al 31 d’octubre. (Plaça llibertat). Acte seguit les colles van gaudir d’un magnific sopar i concert.

DSCN6447Àligues participants: L’àliga de Vilafranca del Penedès, l’àliga de Lavern, l’àliga de Berga, l’àliga de Barcelona, l’àliga d’Agramunt, l’àliga de Badalona, l’àliga de La Bisbal de l’Empordà, l’aligot de Bonastre, l’àliga de Girona, l’àliga d’Igualada, l’àliga de Lleida, l’àliga de Manresa, l’àliga de Mataró, l’àliga de Montblanc, l’àliga de Morella, Les dues àligues d’Olot, l’àliga de Tarragona, l’àliga de Vic, l’àliga del Vendrell, l’àliga de Reus, l’àliga de Sant Joan de les Abadesses, l’àliga de Tàrrega, l’àliga de Torredembarra, l’àliga de Tortosa i l’àliga de Tremp.

VIDEO DE LA CERCAVILA I ACTUACIÓ

Per més informació podeu consultar la web: http://www.reus.cat/noticia/trobada-daligues-de-catalunya-reus

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *