Els Ceps Machine

Els Ceps Machine són un grup format pel Sergi Buchholz guitarres i veu, el Jaume Cuscó al baix i el Dani amb la guitarra elèctrica, tots ells de Lavern i que des de fa un any queden per gaudir tocant blues.

Aquí teniu la peça que va obrir el concert. So ambient.

IMG_3582Dissabte a les 22h els Ceps Machine ens van oferir  el seu concert debut. Un tomb pel Blues és un concert amb imatges i una explicació de l’evolució d’aquest gènere pare i mare de la música moderna. La seva proposta és de petit format, acústica però elèctrica i amb suport visual especialment editat per a l’ocasió. El nombrós públic va donar suport entusiasta en tot moment convertint la terrasseta en un trerrosset de sucre envoltat de les vinyes. RIMAIRES, un lloc a tenir en compte, on cada estiu Caves Guilera ens deleita amb propostes musicals molt i molt autèntiques. Consulteu la seva web per veure la programació d’enguany.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *