Ok Corral

A causa de la pluja hem aplaçat la projecció de la pel·lícula fins el proper dissabte 23! Ok Corral, un clàssic del western americà.

1459956_641264669249943_1640284492_n

ATENEU AGRÍCOLA DE LAVERN
Dissabte 23/11/2013 – 19:00 hores
Gunfight at the OK Corral
Any: 1957
Duració: 122 min.
Director: John Sturges
Repartiment: Burt Lancaster, Kirk Douglas, Rhonda Fleming, Kate Fisher, …..
Productora: Paramount Pictures

Duelo de titanes és el títol que ens va arribar de la mítica pel·lícula de l’Oest “Ok Corral”, tot i que el títol original era: Gunfight at the O.K. Corral (duel a ok Corral). Els protagonistes: Burt Lancaster, Kirk Douglas i Rhonda Fleming. Un clàssic dels clàssics. Nominada als Oscars pel muntatge i la banda sonora, curiosament és més recordada per la impressionant fotografia de Charles Lang.

Sinòpsi: Wyatt Earp, el xèrif de Dodge City, es troba de nou amb John “Doc” Holliday, un jugador borratxo i tuberculós a qui va salvar la vida en una ocasió. Junts s’hauran d’enfrontar a la banda dels Clanton, una poderosa família que té atemorit tot el poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *