13 octubre Cap-grossos

El proper 13 d’Octubre els CAP-GROSSOS de Lavern faran la seva primera sortida independent. Estan convidats a la fira de la garlanda d’Ordal. Aquesta fira comptarà amb quasi 40 parades d’artesania i menjar, tallers, concerts, i cercavila.

IMG_1031

Des de Lavern, hem pensat que seria molt bonic organitzar una caminada des del poble fins Ordal passant per camins i vials. Així animem a tothom a que vingui a la caminada diumenge 13 a les 8:30h puntuals de la plaça del cafè. El recorregut són 8km de camí, que va pujant suaument i que es pot fer tranquil·lament en 2h.  No hi falteu! en arribar esmorzarem plegats. Hi haurà brasa.

recorregut

lavern-soleiala guardiacan salaplans d'ordalordal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *